Monday, September 5, 2022

Vaalien poliittinen loukkaamattomuus on nyt vaarannettu. Seppo Lehto on eduskuntavaaliehdokkaana omalla (100 nimeä listallaan kuten 1995) Pirkanmaalta 2023. Poistamalla pienehdokkaan vaalimarkkinointivideotilin syyllistytte stalinismiin, putinismiin ja poliittiseen syrjintään. Kanavan nimi: Seppo Lehto Pirkanmaa Aluepalauttaja eduskunta2023 on ehdottoman pätevä ja takaa puolueisiin kyllästyneille äänestää edes jotakuta, eikä vain toteamaan ettei ole ehdokkaita.

Glory to Ukraine. Russian parasite state down

Youtube suosii putinismia stalinismia kun on poistanut youtubekanavan ja videot tältä gmaililta. Ohessa virallinen vastineeni oheiseen törkeään demokraattisia vaaleja rikkovaan markkinointiestoon youtubelta:

Seppo Lehto Pirkanmaa Aluepalauttaja eduskunta2023, kanavasi on poistettu YouTubesta

YouTube no-reply@youtube.com

Tue, Aug 16, 1:18 AM
to me
   
Translate message
Turn off for: Finnish
 

Hei Seppo Lehto Pirkanmaa Aluepalauttaja eduskunta2023!

 

Sisältösi on tarkastettu, ja siitä löydettiin toistuvia tai vakavia yhteisön sääntöjen rikkomuksia. Tämän seurauksena kanavasi on poistettu YouTubesta.Vaalien poliittinen loukkaamattomuus on nyt vaarannettu. Seppo Lehto on eduskuntavaaliehdokkaana omalla (100 nimeä listallaan kuten 1995) Pirkanmaalta 2023. 

Poistamalla pienehdokkaan vaalimarkkinointivideotilin syyllistytte stalinismiin, putinismiin ja poliittiseen syrjintään. Kanavan nimi: "Seppo Lehto Pirkanmaa Aluepalauttaja eduskunta2023" on ehdottoman pätevä ja takaa puolueisiin kyllästyneille äänestää edes jotakuta, eikä vain toteamaan ettei ole ehdokkaita. 

Seppo Lehto puolueisiin kuulumaton sitoutumaton eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023. Kyseenalaista on youtubetilini väittäminen joksikin rikkomukseksi, ilman että tuodaan edes yhtä rikettä esiin? 

Eduskuntavaaliehdokas sinimusta oikea vihreä suojeluskunta- ja AKS-arvoin Seppo Lehto eduskuntaan 2023 Pirkanmaalta kuvattu 5.9.2022 Aluepalauttaja, ole sinäkin ja äänestä Seppo Lehto eduskuntaan 2023 Pirkanmaalta

Suur-Saari, Seiskari, Terijoki, Viipuri, Sortavala, Alakurtti, Salla, Kuusamo, Petsamo, Kalastajasaarento, Krim, Donetsk, Japanin saaret etc 
---------------------------
---------------------------

No comments: